یکشنبه, 31 اردیبهشت 1391
برنامه 90 و مردان نقابدار چاپ
نوشته شده توسط مدیر سایت   
شنبه, 17 دی 1390 ساعت 10:32

بهمن فروتن

شش سال پيش وقتي كه من دوباره سعادت فعاليت در فوتبال ايران را پيدا كردم صحبت از صد ميليارد در سال بود؛ منظورم پولي است كه صرف سر پا نگه‌داشتن اين ورزش مردمي مي‌شد. شش سال پيش، باشگاه شموشك نوشهر براي يك تيم ليگ‌برتري و تيم‌هاي اميد و جوانان و نوجوانان كه در بالاترين ليگ‌هاي كشور شركت فعال داشتند و يك آكادمي و مدرسه فوتبال رايگان براي 300نونهال، بودجه‌اي معادل 900 ميليون تومان داشت. به جرات مي‌توان گفت از اين مجموعه بيش از 50 بازيكن ليگ‌برتري و ليگ يكي و ملي بيرون آمد. امروز پس از گذشت شش سال، صحبت از 800ميليارد است. همه طلبكار هستند و پديده‌اي هم به ميدان‌ها اضافه نشده است و در آخرين بازي نيم‌فصل هم 4000 و هزار تماشاگر، براي بارسلون و رئال‌مادريد ايرانيان در استاديوم آزادي حضور به‌هم رساندند. براي اين مجموعه 800ميليارد در يك فصل خرج مي‌شود و همان‌طور كه مي‌بينيد چيزي هم از تويش درنمي‌آيد. چرا؟ عادل فردوسي‌پور بعد از چند سال‌واندي پيام كوتاه بازي براي انتخاب بهترين گل و آيا اين مربي به آن باشگاه مي‌خورد يا نه؟ و چرا اين مديرعامل؟ و آيا اين توپ گل بود يا نه؟ بالاخره به اين نتيجه مي‌رسد كه آن صد ميليارد و اين 800 ميليارد در فوتبال درست خرج نشده و نمي‌شود و ارزش‌افزوده‌اي هم حاصل نشده است.

البته بايد گفت عادل در فوتبال آدم دلسوزي است؛ براي فوتبال ما هم زحمات زيادي كشيده است و من هم دربست او را قبول دارم چون به اين ورزش مردمي كمك‌هاي زيادي كرده است. بعد از دو برنامه گذشته و تجزيه و تحليل آنها تصميم گرفتم براي كمك به اين ورزش مردمي نظرم را بگويم. افشاي مردان نقابدار مافيا، مانند س‌ش يا ف‌ق و ك‌گ هرگز به موفقيت در راه مبارزه با دستكاري و فساد در فوتبال نمي‌انجامد، براي اين كار بايد ببينيم سيستم اقتصادي در جهان چگونه و عملكردش به چه شكل است؟ مافيا و مردان نقابدارش مربوط مي‌شوند به دوران سرمايه‌داري، در حالي كه سيستم اقتصادي كنوني جهان، مونه تاريسم يا پول‌سالاري است. آقاي فردوسي‌پور، پول مدت‌هاست كه خودمختاري خودش را اعلام كرده است؛ پول نقشه مي‌كشد، اجرا مي‌كند، دستور مي‌دهد، فرمان صادر مي‌كند تا به اين شكل، قانونمندي‌اش را به بشريت ديكته كند.

فوتبال در سطح بين‌المللي‌ به دليل دستكاري شدن فاسد شده است. اگر مي‌خواهيد پاكش كنيد حداقل در كشور ما بايد قانونمندي پول را با قانونمندي بشري بشكنيد. قانونمندي پول، خصلت‌هاي بشري مثل پاكي، صداقت، درستي و جوانمردي را نمي‌پذيرد و از آنها متنفر است و سعي در آن دارد كه بشريت را از اين خصلت‌ها و خصوصيت‌ها جدا كند؛ براي پاكسازي فوتبال بايد جلو اين قانونمندي‌ها ايستاد. آقاي فردوسي‌پور، در راه مبارزه با دستكاري و فساد در فوتبال تا ك‌گ شايد آسان باشد كه با شطرنجي كردن صورت آنها، از آنها اعتراف بگيريد ولي از ل‌م به بعد كار خيلي مشكل مي‌شود، فقط يك سوال كوچك، آيا اين امكان هست نو را هم به تلويزيون بياوريد؟ نه، آقاي فردوسي‌پور نمي‌شود اما گيريم كه با افشاگري‌هاي شما هـ.ي هم از كار بركنار شد، آن‌وقت مجبوريد مرا به كار گماريد! من عادت ندارم از كسان ديگر مايه بروم اگر 20ميليارد بدهيد به دست من، بدون نظارت و كنترل و هرگونه قانونمندي مردمي، من به تبعيت از قانون پول 10ميلياردش را كش خواهم رفت؛ حال تا آنجا كه مي‌توانيد صورت من را شطرنجي كنيد، گورباباي ارزش‌افزوده براي فوتبال! آقاي فردوسي‌پور به‌جاي مردان نقابدار، افراد متخصص دولتي را به برنامه‌تان بياوريد تا اول از همه روشن و واضح اظهار دارند بودجه فوتبال چقدر است؟ من مطمئنم كه يك درصد اين بودجه براي نظارت و كنترل خود بودجه كافي است تا فوتبال پاك شود، 800ميليارد بودجه احتياج به حسابرس‌هاي معتبر و توانا دارد؛ نقابدارهاي كوچك را رها كنيد، آنها هيچ گناهي ندارند اگر موفق شويد همه نقاب‌ها را هم برداريد پول در فوتبال، نقابدارهاي ديگري براي شما خواهد فرستاد. تنها راه مبارزه با دستكاري و فساد و كم كردن فاصله با فوتبال بين‌المللي، حسابرسي دولتي بر بودجه دولتي است والسلام!

شرق

به اشتراک گذاری

نظر ها
افزودن جدید جستجو RSS
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Designed & Developed by : Sepanta Group Team.